Varumärken

Vi handplockar våra underkläder och kläder från kända varumärken.

Vi vill att kläderna och underkläder ska ha det där lilla extra, bra passform och framför allt kvalitet.

Underkläder/Bad-märken: 
Aubade, After eden, Abecita, Amoena, Avet, B.tempt′d, Chantelle, Cosabella, Calida, Damella, Elomi, Freya, Fantasie, Femilet, Felina, Lovable, Marie Jo, Marlies dekkers, Magic, Naturana, PrimaDonna, Passionata, Panache, Patricia, Seafolly, Sunflair, Wonderbra, Wacoal, Wiki med fler!
Klädmärken:
Adia, Amazing clothing, Collectif, Cotonel, Gabriella K, Laurie, Maidenform, Marinello, Mazing, M.X.O, Nanso, Pernilla Wahlgren, Robell, Soft B, Taubert med fler.
Avet

Trosor och linnen som sitter på plats. Har du provat Avet en gång så är du såld. Det är bomull och microfiber som gäller och vi har ett stort utbud av färger och modeller.

 

Chantelle

Chantelle symboliserar fransk elegans.

Underkläder av hög kvalitet utformade för att förbättra en kvinnas skönhet och självbild. Chantelle är mest kända för sina BH:ar i exklusiv design och ultimata passform. I sortimentet hittar du en mängd olika snygga modeller av BH:ar och trosor.

              

  Felina

Felina är ett underklädesmärke från Tyskland som satsar på hög kvalitet, bra passform  och noga utvalda material. Både för vardagliga behov och sensuella underkläder upp till I-kupa.

Adia

Adia fokusera fullhjärtat på personligheten hos den nästa generationens kurviga kvinnor. Coola, kurviga fashionistas som står för sin figur och därför vill ha snyggt och kurvigt mode. En storlek S motsvarar 42-44 hos Adia och XL motsvarar 54-56.

Freya

Freya vill ge dig underkläder och badkläder som är färgstarka och med vackra mönster, lite flörtigt, lite busigt, lite yngre.  Med bra passform och bra utseende har Freya något som passar dig oavsett byststorlek. Finns från B till G-kupa.

Panache

Märket är från England och är specialiserade på stora kupor och har modeller som går upp till K-kupa. Panache jobbar ständigt med att förbättra och utveckla deras sortiment i passform och kvalitet.

Dem har även en fantastiskt bra sport-bh som vi har här i butiken och kallar för pansar-BH då den är superstadig. Ett absolut måste för dig som kräver ett bra stöd när du sportar eller arbetar.

Amoena

Amoena arbetar med produkter för bröstopererade kvinnor; bröstproteser, delproteser, underkläder, badkläder och sportkläder med bra kvalitet.

Collectif

Collectif kombinerar nya modetrender med klassiska vintage stilar. För dem handlar de om att skapa en tidlös känsla av romantik och glamour.

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers skapar underbara underkläder som är en fröjd för ögat och själen. Det är ett måste för en kvinna att känna sig vacker i bara underkläder. Underkläderna är lätta att känna igen med sin speciella och karaktäristiska design. Marlies vision i livet är att kunna ge kvinnor självförtroende.

                                           

Fantasie

Fantasie är experter på att skapa vackra, bekväma och välgjorda underkläder och badkläder för kvinnor med större storlekar. Utformad för att ge ett bra stöd i fina modeller.

 

LauRie

LauRie – Mirakelbyxan är vår mest sålda byxa då den är otroligt skön, suverän passform och passar alla kvinnor och våra olika kroppar. De går från strl. 34-56 och finns i 7 basfärger och flera olika modeller. Vilken är din favorit?

                                              

Sunflair

Tyska Sunflair har ett fantastiskt bad med härliga färger men framför allt bra kvalitet och passform. Kom in och prova ut din favorit…

                                             

Primadonna och Marie Jo

Fantastiska modeller i stora och små storlekar.
Citat från Primadonnas hemsida: Celebrating curves since 1865.
Och Marie Jo:  Since 1981, Marie Jo has been creating perfect-fit and fashion forward lingerie which honours and empowers women.

 

 

…och mycket, mycket mer.

Välkomna in till Viva Viktoria i Gränbystaden!