Kläder för dig

Kläder

Vår filosofi är att det finns kläder för alla kvinnor och tillfällen.

Vi vet hur jobbigt det är att prova kläder och byxor så vi finns alltid här för att hjälpa dig hitta rätt plagg efter din smak och behov. Vår expertis om både kläder och underkläder i kombination gör att vi kan erbjuda någonting som inte så många andra butiker kan.

Vi kan t ex ge dig rätt BH till den där skjortan som alltid har glipor mellan knapparna trots att den sitter bra i övrigt. Vi kan ge dig rätt trosa utan synliga kanter till t ex tunna eller tighta byxor där kanten alltid syns i vanliga fall.

Vi har en hel del go’bitar från flera olika märken  som är varierade i prisklasser. Det alla har gemensamt är att dom alltid är sköna och sitter bra. Vi gillar kläder som har det där lilla extra.

Här finner du bl. a största utbudet av mirakelbyxor i Uppsala. Mirakelbyxan är ett uttryck som fäst sig vid det danska märket LauRie som producerar fantastiska byxor som anpassar sig efter alla kroppar. Dom är dessutom oeko-tex-certifierade och innehåller inga skadliga kemikalier.

Bor du längre bort men vet vad du har för storlek i en specifik modell?

Eller så kanske vi har registrerat dina köp i ditt kundregister? Toppen! Då kan du ringa in till oss eller maila (se kontakt) så skickar vi varor till dig utan extra kostnad, du behöver bara betala för din vara. Du kan betala i butik, till vårt bankgiro eller via swish.